Back to Top Button

 

Välkommen till mej och mina handarbeten, en stor glädje i mitt liv. TACK! mamma i himlen som lärde mej allt om handarbete.

Blogg

Mitt i natten....

Tänk att man ska vara så korkad, har varit utan dator ni flera dagar, p.g.a att jag inte läste tillräkligt noga när jag klickade runt. Råkade logga ur mej från mitt microsoft konto, jaja tänkte jag det är väl lätt fixat, det kunde det varit om jag bara hade haft min gamla email kvar. Så jag fick börja med att restuarera den adressen och när jag gjort det skulle det ta 24 timmar innan det var åtgärdat, phu svettigt. Jag lyckades iallafall att få till det med alla lösenord och adresser kors å tvärs och ikväll så hoppade allt igång igen, så nu är jag glad  .

Jag har gjort en ny länk under stickat 2019, eftersom vi är i början av året så har det inte blivit så mycket gjort än, men det kommer det väl att bli om man får ha händer och fantasi i behåll.

För att det ska bli lite roligar än bara text, så ser ni min Trogne följeslagar Zeasar på bilden. Och vi tänker snart rymma till vår lilla stuga å mysa, med ved eldning, gott kaffe å handarbete så klart.

Zeasar


 
 
 

 

 

Besökare idag: 18
Denna månad: 42
Totalt: 13279

Lite av varje från gamla hemsidan

 

20190803_203025

Skriv gärna en kommentar i bloggen eller i gästboken, så blir jag glad 

 

 

Jag köper mitt garn härifrån Hobbii.se

Foto

En del foton är tagna av viltkamera, det är dem som står år/dag/klockslag.

Övriga foton är tagna av mej,med kamera. Detta är vad jag ser, när jag sitter i stugan och stickar.

Naturfoto

Räv & Lokatt

Vildsvin

Rådjur

Tranor

Älg