Back to Top Button

 

Utomjordingar/rymdskepp

Jag ska här berätta lite kort om när vi såg ett rymdskepp, farmor Sigrid, jag och mamma.

Jag var 11 år, när farmor Sigrid ringde hem till oss, sent på natten och sa att det är något stort, brummande, som svävade ovanför hennes hus, till saken hör att vi bodde väldigt nära varann, knappt en halv kilometer mellan våra gårdar.

Ska tillägga att farmor Sigrid var helt hysterisk och det kan jag idag förstå väldigt väl, med tanke på den utveckling som vi lever i och jämför man den med den tiden hon levat i så är skillnaden oerhört stor.

Som sagt farmor Sigrid var totalt hysterisk i telefonen, mamma sa till mig att det är bäst att jag cyklade iväg till farmor, så jag gjorde det.
Jag kom bara ut till vägen så såg jag detta "JÄTTE" stora runda skepp, jag rusade tillbaka till mamma och sa att hon måste följa med ut och titta, för farmor har inte blivit knäpp på något vis, det är sant det hon sa i telefonen.

Skeppet täckte nästan hela skogen som var mellan oss och farmor, man kan säga att det såg ut som en stor frisbee, med lampor runt omkring hela skeppet, som blinkade och ljudet var ett dovt surrande som gick i vågor, ett ljud som jag fortfarande kan höra i mitt inre. 

Mamma och jag som blev väldigt nyfikna och samtidigt som vi måste ta oss förbi detta vidunder, bort till farmor Sigrid och titta till henne, så hon inte svimmat av.
Idag kan jag tänka mig den skräck som farmor Sigrid måste upplevt av att se detta vidunder till skepp, kan inte tro att det fanns i hennes tanke värld, att det ens kunde existera något sådant, men idag vet vi ju att det gör det, att det finns något mer utanför vårt jordklot, det är jag övertygad om.

Har bara sett detta en gång till efter detta, men det var många år senare, men det var inte ens hälften så stort.

Så synd att man inte hade någon kamera, hade det varit idag hade vi lätt kunnat fotografera detta fenomen med en mobil.