Back to Top Button

Att känna döden på avstånd!

Två gånger under de senaste åren  ungefär mellan 50 och 62 år, har jag kunnat känna med stor säkerhet att en människa avlidit i ett hus som jag gått förbi och båda gångerna har det visat sej att jag hade rätt.

Men jag har blivit avfärdad så många gånger under mitt liv, så jag har slutat att säga något om det jag upplever.

Just nu upplever jag väldigt stark när en mycket närstående person mår väldigt dåligt, jag vet precis vilka tider under dagen det är som värst för den personen, men jag vet inte vad jag ska göra åt det eller hur jag ska hantera situationen, utan att göra någon illa, för det är det sista jag vill.

Tillbaka till de döda personerna, ska försöka beskriva känslan jag upplevt vid dessa dödens hus och det är svårt. 

Kan inte säga direkt att det var någon kall vind eller så men något massivt att ta sej igenom, något kompakt grått strålade ut ur husen och jag bara visste.
 
När jag försökte ta mej vidare förbi, var det som om något höll mej kvar, som om någon den döde ville tala om för mej att de var döda och jag svarade ”jag vet att du är död”.

Det värst är ju att jag inte gjorde något åt det, men gömmer mig bakom att jag blivit misstrodd så många gånger.

Men nu sista gången blev jag överrumplad av en arbetskamrat som kom till mej och sa att något konstigt hänt i det huset och jag svarade att jag vet han är död. 

Min arbetskamrat tittade på mej en stund och sa att det vet vi ju inte, jag svarade att jag vet att det är så.
 
Några dagar senare kom arbetskamraten till mej och sa du hade rätt och jag hoppas att du ska slippa uppleva detta för ofta, gissa om jag blev glad att inte bli avfärdar som jag är van vid.

yg68