Back to Top Button

 

Hej Annalena.

 Jag vet inte riktigt hur jag ska börja,,, vet inte riktigt,,, men jag hoppas att jag inte tränger mig på.

Jag har av Mattias blivit ombedd att lämna en hälsning till dig och familjen❤️

Han var här på sin födelsedag och gjorde mig uppmärksam på att han var här och ingav ett lugn.
Under ett par dagar efteråt kände jag av hans energi väldigt tydligt, precis som om han ville något men jag kunde inte förstå…. Jag tog kontakt med ett medium och hon fick kontakt och kunde förmedla det jag inte förstod. Han blev glad att jag tog kontakt.

Han önskade att jag skulle meddela dig ❤️ så om du vill läsa har jag skrivit ned det han ville säga dig/er.

//Marie

Jag svarade naturligtvis JA på frågan.

q0_13cacdd

 Tack Annalena❤️

 

Texten nedan är skriven rakt av vad han kommunicerade till mediet.
Det blev väldigt lugnt runt mig efter att jag tog mod till mig att skriva till dig, precis som om han blev nöjd och säker på att meddelandet går fram till dig.

Varm kram❤️

 

q0_13cacdd

Marie, jag vill att du hälsar min familj och att du med förstår min önskan. Den jag inte hann säga innan jag försvann.

Du är en i familjen och det är inte konstigt, med ditt sätt att vara så är du nästan mer hemma i min familj än jag varit på något vis.
Man vet att när du är med så blir allt sett på något vis inte mycket kan gå galet om du är med så det är fint att jag nu kan få komma igenom som ett stöd.
Jag behövde lämna min kropp för att förstå min styrka och kraft.

Jag hittade ljuset ganska direkt efter ja inte fick luft så jag var inte rädd utan kände mer att jag simmade mig till ljuset i lugn och ro och med starka armar upp till ytan dvs ljuset.
Där fick jag åter luft och för första gången uppleva en total tomhet som gjorde mig nyfiken och tacksam då jag haft för mycket tankar som snurrat hela tiden, nästan som ett getingbo till hjärna hade jag .
Men när ja kom till ljuset så var det helt tomt, så skönt, sen kunde ja utforska och möta upp det som ville möta upp då jag behövde denna stilla tomhet ett tag innan jag kunde känna mig redo att möta det andra.

Jag vet att min mor bröt ihop totalt när hon fick beskedet och du kan hälsa henne att jag faktiskt stod och höll om henne så hon inte skulle ramla ihop när hon fick beskedet.
Jag visste att hon skulle ta det hårt så jag fanns för henne i just det att hon inte skulle vackla själv.
Men sorgen kunde jag inte lyfta bort, och det förstod jag ganska snart, vilket min kära vän gör att jag försökt att kontakta dig genom att göra lite läten i en klocka och även nån knackning då och då men inte velat skrämma dig och därför inte vågat säga rakt ut.

Förlåt! I Sorgens backe var det inte meningen det skulle sluta som......våra liv.
Därför vill jag till hela min familj idag bekänna att jag länge önskat framföra vissa ord som jag inte fick med......det har varit en lång process för mig och ni har nog inte kunnat förstå att ni faktiskt varit oroliga och jag känt av det .......känt av att jag ibland skapat en oro hos er fast jag inte förstått vad ni varit oroliga för.
Ni vet en blick kan säga mer än tusen ord. Ibland fick ja orosblickar som jag inte förstod varför de kom.
Men förstår nu att ni visste om någonstans att jag inte riktigt kunde finna lugn i att allt skulle vara på ett vis.
För mig finns det för många "vis" som egentligen inte fyller någon funktion.
Det kunde jag bli ledsen över. Över att jag inte kunde glädjas åt samma saker som ni kunde.

”Han visar mig i bilder dåtiden, ett klipp:

Han visar hur han sitter vid vatten och små kastar stenar ner i vattnet.
Visar att han ser less ut.
Du vet man är utless och sitter och bara droppar sten efter sten i vattnet och kontentan är meningslöshet och utledhet.”

Han fortsätter i ord:

Just detta just detta senario denna bildbeskrivning var exakt så jag upplevde livet på slutet. Ingenting var viktigt inte ens att vara lycklig.
Jag var klar! Jag var helt klar! Jag visste det! Jag blev så glad i hjärtat när jag förstod att ja var klar!

Jag beskriver för er så att ni ska förstå mina älskade livskamrater och vänner ♥️

Jag kan bara säga att ni hade inte kunnat få mig att stanna, ingen hade kunnat få mig att göra det då jag visste att mina steg på jorden var klara och det fanns absolut inget mer som kunde ändra min insikt om detta.
Ibland drömmer jag om att någon puttade mig ut för ett stup.
Att jag bad en vän att vi skulle ta oss upp på en klippa och han putta i mig och ja bara falla fritt ut i vattnet. En bra vän hade kunna gjort det då detta var min önskan att få gå vidare!

Därför berättar jag detta så att ni ska respektera och förstå att jag faktiskt valde detta själv och att jag vill finnas för er om ni behöver mig.

Jag är fri!

Är ni det?

Så var inte ledsen för mig vi möts på andra sidan berget vid stugan (han visar och blinkar med ett öga, du vet , blink ni vet vad ja menar).

Han önskar att ni ska få vara lyckliga och ni kan om ni vill när ni håller varandras händer blunda och han går in i ringen där alla håller varandras händer och ger var och en värme och kärlek och närvaro som gör att ni förstår att han lever mer nu än vad han gjorde på jorden.
Nu är han det han alltid vetat han varit och är: Fri ♥️♥️♥️

Hans dilemma var att han tyckte att folk brydde sig om fel saker han kände sig inte riktigt hemma bland människor som inte kände samma : "meningslöshet i att se meningen i meningslösa saker"

Han har sån humor och det är den han säger vi går miste om då många ggr.

Att vi tror att på andra sidan bäcken hoppar det fiskar i vattnet medans vi själva är fisken som kan hoppa men gör det inte ....
Han visar massa fiskar som tar sig upp i vattnet och som delfiner hoppar upp och ner "leker".
Vi är ju de fiskarna så lek och ha roligt resten kan jag hjälpa till med om du Marie ber mig.

Jag är här och kommer igenom för glädjens sanning och skull.
Det var det som var min mening med jordelivet att förstå vad glädje är.
Och nu kan jag dela den fullt ut så jag vände mig till er alla och ber er att inte vara ledsna mer. För vet ni: det är fullständigt onödigt!

Hör en låt:

"Lyckliga dagar tralllalala lyckliga gatan "

Han sjunger lyckliga gatan och skickar kärlek och medvetande ♥️

På kort stund så har tårar byts ut till lätta andetag ♥️♥️♥️

Jag tackar honom för hans närvaro och han finns närhelst ni behöver hans "ackompanjerande" (vet inte vad som menas skrev ordet bara som han sa det)

 

I ljus/ Madde

Tillbaka